Drahí priatelia, v týchto ťažkých časoch by sme mali všetci držať spolu. Len spoločne totiž túto hnusobu vykynožíme a vrátime sa späť do normálu. Ale čo to vlastne ten “normál” bude keď sa vráti? Nebudeme sa tajiť tým, že naša agentúra má kontakty na rôznych miestach, vrátane vyšších poschodí, asi ako každá dobre pracujúca firma. Ale teraz myslíme, tých úplne najvyšších 🤫 No a keďže sme kolegiálni, rozhodli sme sa nenechať si tieto šokujúce a tajné informácie o chystaných opatreniach pre budúce podujatie, festivaly či teambuildingy len pre seba. Sme si istí, že totiž neuveríte čo sa chystá!

Nemenovaný člen nášho agentúrneho tímu získal prístup k prísne tajnému dokumentu, ktorý má byť súčasťou opatrení “nového normálu”. To čo sa dozviete vás absolútne dostane do kolien! Prinášame vám iba neuveriteľné informácie z obasti event manažmetu z dobre informovaného zdroja.

  • Povinné rozostupy počas všetkých eventov budú minimálne 5 metrov. Kontrolovať sa to bude úplne rovnakým spôsobom akým futbaloví rozhodcovia vyznačujú predpísanú vzdialenosť od múru – sprejovaním na zem.
  • Maximálny počet ľudí na všetkých typoch eventoch budú.. 3 osoby. Vrátane organizátorov.
  • V rámci cateringu budú povolené len dezinfekčné nápoje s obsahom min. 80% alkoholu.
  • Hudobná produkcia nebude povolená. Výnimku má iba chválospev.
  • Jedinú cateringovú výnimku bude mať omšové víno, ktoré neobsahuje vysoké percentá alkoholu.
  • Ivermektín je povinný pre všetkých účastníkov, ako náhrada antigénového testovania. Užívaný môže byť intravenózne, perorálne alebo aplikovaním ivermektínovej maste za vaše kopytá alebo hrivu.
  • Organizátor je povinný zabezpečiť pľúcny ventilátor s obsluhou pre každého účastníka. Keďže však môžu byť na akcii maximálne tri osoby, nemal by to byť pre organizátorov problém.
  • Povinnosťou budú aj skafandre. Ak toto predpísané oblečenie nemáte, alternatívou môže byť zorbová guľa.
  • Každý účastník organizovaného kultúrno-spoločenského podujatia (vrátane rodinných príslušníkov až po úroveň vzdialeného bratranca / sesternice) musí mať povinne zakúpený operačný systém Windows.
  • Koncom roka 2021 ma vzniknúť nové Ministerstvo čipov, ktoré má pod svoj patronát prebrať údajne Bill Gátes. Práve toto ministerstvo bude kontrolovať spomínané operačné systémy. A čipy. Bez nich bude vstup na akýkoľvek event znemožnený.

Priatelia, ako vidíte v týchto bodoch, zoznam aktivít je pomerne dlhý a detailný. Netreba však podliehať panike a vopred sa vzdávať. Aktuálne náš tím skúma tajnú štátnu informáciu, podľa ktorej má vzniknúť špeciálny fond, ktorý bude všetkým agentúram vzniknuté finančné náklady masívne a bez výnimiek uhrádzať. Už v roku 2027 totiž majú odísť prvé platby. Pokiaľ neurobíte nejakú chybu pri podávaní. A bohužiaľ sa ráta aj gramatická, ale aj štylistická…

MY SA PRETO STÁLE NEVZDÁVAME! Pre našich súčasných a budúcich klientov sme pripravili niekoľko skvelých noviniek, ktoré budeme v súvislosti s týmito opatreniami postupne zavádzať. Pripravte sa tak na absolútne pecky akými bude koncept online cateringu pôvodom z Česka s podtitulom “Najezte se očima!”, a v podobnom duchu chystáme aj online kváskovanie či online otužovanie. Momentálne taktiež preverujeme pre labužníkov možnosť dobrovoľných análnych testov do VIP zóny či organizáciu nočných teambuildingov medzi 01:00 – 05:00 ráno. Jednoducho robíme maximum, aby sme vám pripravili dokonalý event v každom nečase. A keď už nemôžeme inak, tak aspoň vás priniesli malý úsmev na tohtoročný prvý apríl 😇

S láskou a porozumením,

4SPORTS media ❤️